Karting Indoor

Activitat esportiva mooolt divertida! Competeix amb els altres júniors a veure qui és més ràpid! L’activitat està inclosa dintre del pack 1 pels juniors I inclou una tanda de karts. Els 3 millors temps tindran premi.

Quan: Divendres 6 d’octubre 2017

Reunió: L’autocar sortirà del Pavelló Barris Nord a les 22:45h.

 

Hotel Condes de Urgel ****

L’hotel Condes de Urgel està situat a 10 minuts de l’eix comercial e històric de Lleida. Aqui dormirem i farem el sopar de gala del dissabte. Diumenge hi celebrarem l’assemblea i l’elecció del nou president/a Nacional.

Castell dels Templers de Gardeny

Durant la segona meitat del segle XII, l’Orde del Temple va alçar un complex conventual a l’estratègic turó de Gardeny. Envoltats d’aquest espai emblemàtic i les seves vistes, el dissabte hi farem gran part les activitats.

Quan: Dissabte 7 d’octubre 2017

Reunió: L’autocar sortirà de l’hotel a les 8:45h

Celler Clos Pons

Des de l’any 1945, la família Pons ha desenvolupat el cultiu de l’oliva i l’elaboració de l’oli de generació en generació fins situar-se com una de les empreses de referència del sector sota el nom de Grup Pons. Hereus d’aquesta tradició, l’any 2005 inicien el projecte de recuperació de les vinyes de Les Garrigues a partir de la creació de la bodega Clos Pons, situada entre les poblacions de l’Albagés i la Pobla de Cérvoles, i l’elaboració de vins de DO Costers del Segre.

Dirigida a: Senadors

Quan: Dissabte 7 d’octubre de 2017